Tort od podstaw
Zostań wirtuozem cukiernictwa i zdobądź wiedzę, niezbędną do tworzenia tortów, nie tylko cieszących podniebienia, a również wzrok klienteli, gości i rodziny.
26 kwietnia prowadzimy jednodniowe szkolenie TORT OD PODSTAW.
Rozwiń swoje zdolności i pokaż na co cię stać, ucząc się pod profesjonalnym okiem Szymona Chodoły, właściciela cukierni Pastorella.
Podczas szkolenia samodzielnie wykonasz tort, który przełożysz kremami, fruzelinami oraz dodatkami.
Nauczysz się metody tynkowania, jak również poznasz sekrety dekoracji z wykorzystaniem najnowszych trendów.
Na szkoleniu wykonasz dwa torty:
- Pistacja/malina/chrupka – z dekoracją w stylu GLAMOUR
- Czekolada/karmel/czarna porzeczka – z dekoracją w stylu LAMBETH CAKE
Cena szkolenia: 490 zł
Czas trwania: 9 godzin lekcyjnych
Godziny zajęć: 9:00 – 16:00
Zasmakuj życia i nie zwlekaj z rozwojem.
Zapisz się już dziś!
Szczegóły i zapisy:
ZDZ, ul. Królewska 15
81 532 79 65, 536 211 109